NON FOOD

Autentiske græske produkter til gave til at forkæle dine kære eller dig selv dagligt! Gaver, events, skønhedsprodukter med duften af ​​Grækenland!

George og Evelina finder og importerer kun det bedste fra Grækenland til dig! Græske produkter i høj kvalitet bragt til dig direkte fra producenterne i Grækenland. GR-eat investerer tid og energi til at lære om vores produkters produktionsprocessen. Sådan sikrer vi os god kvalitet, og de bedste smag og aromaer.

GR-eat leverer i hele Danmark lige ved døren. Gavekurve med fantastiske produkter fra Grækenland! Lækker økologisk chokolade, ren jomfru olivenolie af højeste kvalitet og græsk honning med sin berømte gyldne farve og aroma!

Events til de Græker og alle dem som elsker Grækenland, der bor i Odense Danmark. Kom og fejr med GR-eat de græske religiøse eller nationale helligdage! Gå ikke glip af en chanse for at smage souvlaki og mousaka, lavet af Evelina med masser af kærlighed! Alle produkter er frisk og de er direkte importeret fra de græske fastland og smukke øer.

Grækenland har et enormt udvalg af overkommelige skønhedsprodukter af høj kvalitet, der er produceret med lokale ingredienser. Mix og match dine yndlingsprodukter fra GR-eat for at skabe den bedste gave til dine kære uden at bruge en formue!

Produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris leveret til din dør i hele Danmark for at bringe den friske luft og lækre smag fra Grækenland tættere på dig.

GR-eat er det eneste autentiske specialmarked med  100% græske produkter i danmark.  Delikatesseprodukter og al den smag, du savner hjemmefra, kan bringes til dig fra GR-eat inden for en uge!

Det bedste fra Grækenland lige ved hånden!