Græsk Hvidvin

Hos GR-eat finder du kvalitets vin fra Grækenland! Vi har græske hvide druesorter til vin alene eller i kombination med andre franske sorter. Raffinerede græsk hvidvin med en unik eftersmag. Prøv dem alle nu!

Græsk hvidvin er nærmest synonym med retsina, hvorfor den af grækerne så vel som den øvrige verdensbefolkning betegnes som den græske nationalvin. Græsk hvidvin ikke er noget der typisk findes i den lokale vinhandel, eller i et supermarked. De fleste af de græske hvide druesorter har rødder, der går tabt i tiden. De giver os vine, der let kan identificeres ved de markante, elegante aromaer af citrusblomster og moden gul frugt, såsom citron, lime eller fersken og gult æble. Niveauet af frugtighed, som du smager i en vin, fører til meget forskellige steder i Grækenland. Køb premium græske hvidvine fra www.gr-eat.dk og smag græsk sommer!

HUSK! Du skal være over 18 år for at købe produkter, der indeholder 16,5 % alkohol. Du skal være over 16 år for at købe produkter, der indeholder under 16,5 % alkohol.

error: Content is protected !!